PARAPSIHOLOGIJA

Parapsihologija je veda, ki si zasluži status znanstvene vede. Ukvarja se s parapsihološkimi pojavi, ki jih ni mogoče interpretirati z znanimi psihološkimi in fizikalnimi zakoni. S pomočjo te vede razvijemo večji delež možganov, kot bi jih sicer lahko.

Poznamo dvanajst vej parapsihologije:

  • medijstvo
  • karma
  • astrologija
  • okultizem
  • šamanizem
  • ezoterika
  • grafologija….

Po svetu je več parapsiholoških inštitutov, kateri so javnosti zaprti oddelki in hranijo starodavna znanja Parapsihologije in Okultizma (Beograd-Batanjica, Rusija- Moskva, Italija-Torino…). V Sloveniji zaenkrat takega inštituta še nimamo.

Parapsihologija je učinkovita pri vseh težavah in primerna za vse ljudi, ki hočejo ŽIVETI po lastni VOLJI:
neplodnost; čiščenje karme; ponavljajoči se negativni dogodki, ki rušijo vaše življenje na vseh področjih; odprava črne magije, prekletstev oz. negativnih vplivov; oprostitev samemu sebi in drugim; ko ne veste kaj se dogaja z vašim življenjem, saj ga nikakor ne morete razumeti/nadzorovati; kreiranje lastnih vizij; partnerski odnosi; odprava negative v domu in poslovnem prostoru; zaščita na vseh področjih; BP izvidi patologij; fizično izražene patologije; čustvene rane; depresije; anoreksije; prehranske motnje…

S pomočjo parapsiholoških pristopov pri “Arin obravnavi” določim najustreznejši postopek, ki bo osebi, katera potrebuje pomoč prinesla optimalne rezultate. Podaja odgovore na vzrok zaradi katerega je oseba prišla in jo vodi skozi življenjske spremembe. S pomočjo ritualov oseba lažje in hitreje pride do rezultatov, do katerih marsikateri brez pomoči le-teh starodavnih postopkov nikoli ne pride. Izvaja se izključno belo-magijske rituale in zgolj za dosego pozitivnega!

Odprava negative v prostoru preberi več…

ŽELJA je stvar šibkih, VOLJA je stvar močnih! Imate voljo, da svoje življenje živite kot sami hočete?

parapsihologija & naturopatija