Blog-2021

Odločitev je VAŠA!

Živimo na planetu, na katerem še vedno delujejo fizikalni zakoni. Čas za katerega vemo, da ne obstaja, na planetu Zemlja še vedno igra pomembno vlogo. Zapomnimo si datum rojstva, ter se ga vsako leto spominjamo, dnevno gledamo na uro, ter si časovno razporejamo urnik naših obveznosti. Torej, čas v našem okolju še vedno kroji naša življenja.
ALI STE VEDELI, DA SE ČAS SPREMINJA? DA TEČE HITREJE KOT PRED LETI?
Ni se spremenil le tempo našega življenja, dejansko se je spremenil tudi čas kot fizikalna intenzivna količina. Kar pa niti ni nujno vedno slabo. S tem, ko čas teče hitreje, se tudi naše manifestacije hitreje kreirajo. Tudi sama vibracija Zemlje in posameznikov (vedno več nas je) se hitreje in vztrajno dviga. Zato, pa živimo v tako zelo posebnem obdobju, ki nam daje možnosti osebnega napredka ali stagnacije. Razdor med eno in drugo “stranjo” (vibracijo) bo vedno večji. S kakšno vibracijo boste Vi delovali, pa je samo Vaša odločitev. Rodili smo se kot svobodna bitja s svojo lastno inteligenco in možnostjo lastnih odločitev.
SVOBODA?!
V današnjem času je to mogoče termin z grenkim priokusom, kateri v nas vzbuja občutke strahu. Ampak res je tako, res smo svobodna bitja in le SAMI LAHKO ODLOČAMO KAJ BOMO POČELI S SVOJIM ŽIVLJENJEM. “ODLOČITEV” JE ENA NAJPOMEMBNEJŠIH MOŽNOSTI NAŠEGA BIVANJA. Že duša, še preden se inkarnira v fizično telo, sprejme določene odločitve, ki nas nato spremljajo skozi celotno delovanje v tem telesu. In mi, kot samostojna bitja, smo odgovorni sami zase. Konec koncev posledice naših odločitev nosimo sami!
Torej, če hočete otroka, vztrajajte pri tem; če hočete boljšo službo, delajte na tem; če hočete ljubezen, ljubite; če hočete višjo vibracijo in svobodno voljo, kreirajte jo!… Vse, ampak res čisto vse, je z zavestno odločitvijo in voljo mogoče. Ljudje smo čudovita bitja, ki zmoremo veliko več kot sami mislimo da zmoremo. Uporabljamo le bore malo procentov možganov, vsa ostala področja v naših možganih so nedotaknjena, a ko jih začnemo razvijati….. PRESUNEJO! ČUDOVITA SO! S parapsihološkimi postopki in znanji se le ta razvijajo in posledično dvigajo vibracijo posameznika, ki se odloči, da bo v svoje življenje vključil vsa ta znanja in tako tudi pripomogel k kreaciji lastne volje, lastne sreče in višje vibracije Našega planeta Zemlje! Srečno!

Parapsihologinja: Karin Jež
040 438 393
arin.natur@gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.