Blog-2021

Negativni časi? Res?

LAHKO SI TUDI SREČEN.
PRED ŠTIRIMI LETI SEM S PARTNERJEM OBISKALA TAJSKO. DVA POPOLNOMA RAZLIČNA POGLEDA! ON STROJNIK, JAZ PARAPSIHOLOG IN NATUROPAT. TEMU PRIMERNO SE JE ON ČUDIL ZASTARELIM STROJEM, KI IMAJO PRI NAS ŽE MUZEJSKO VREDNOST TAM PA ŠE ODLIČNO SLUŽIJO SVOJEMU NAMENU. JAZ PA SEM OPAZOVALA MASAŽNE “SALONE”, KI SO BILI MAJHNI IN PRI NAS NE BI DOBILI OBRATOVALNEGA DOVOLJENJA. ŠTEVILNI SO MASIRALI KAR NA ULICI. OPAZOVALA SEM TUDI BARAKE V KATERIH SO ŽIVELE ŠTEVILČNE DRUŽINE, TER REVŠČINO S KATERO SO SE VSAKODNEVNO SPOPADALI. PRIZNAM, VELIKO JE BILO TRENUTKOV, KO ME JE STISNILO PRI SRCU.
AMPAK NE!!!!!!!!

TI LJUDJE SO SREČNI! TO JE ZGOLJ POVRŠINSKA ZAZNAVA VSEGA FIZIČNEGA OKROG NAS, KAR NAS KOT DRUŽBO UČIJO ŽE OD MALIH NOG. PSIHOLOŠKO GLEDANO JE TO TIPIČEN EKSTROVERTIRAN POGLED ZAHODNJAKA NAD INTROVERTIRANO ODLIKO VZHODNJAKA. MEDTEM, KO JE ZA ZAHODNO DRUŽBO RAZVOJ ČLOVEŠTVA MERJEN V MATERIALNIH DOBRINAH, IMA VZHOD GLAVNI SMISEL ŽIVLJENJA DUHOVNO RAVNOTEŽJE IN NADZOR, KJER JE PSIHIČEN SVET DOMINANTEN NAD FIZIČNIM IN VSE STREMI K POSPEŠITVI OSEBNE EVOLUCIJE NA ZAVESTNI RAVNI. TU SE ROJEVAJO PREBUJENI LJUDJE, KI ŠIRIJO SVOJA ZNANJA ŽE VEČ TISOČ LET PO CELEM SVETU. TU IMAJO IZVOR RAZLIČNA DUHOVNA GIBANJA, METODE, FILOZOFSKI TOKOVI… A VSI OD PRVEGA DO ZADNJEGA STREMIJO K ISTEMU CILJU —> SAMOREALIZACIJI.
V ZADNJEM ČASU SE TUDI ZAHODNA DRUŽBA VEDNO BOLJ PREBUJA. OBSTAJA VELIKO DUHOVNE LITERATURE, KI JE DOSTOPNA JAVNOSTI IN TEORETIČNO UČI KAKO DOSEČI SAMOREALIZACIJO. ŽAL PA VSE TE KNJIGE IN SPISI VEDNO ZAMOLČIJO BISTVEN PODATEK, DA OSEBA KLJUB VSEMU ZNANJU IN ZAVEDANJU ŠE VEDNO NE DOSEŽE TEGA KAR V DANEM TRENUTKU HOČE. SE VAM JE TO ŽE ZGODILO? PREPRIČANA SEM, DA VAS JE VELIKO, KI SE NAJDETE V TEJ TRDITVI. ZA URESNIČITEV VAŠEGA POTENCIALA, VAŠIH HOTENJ, VAŠE OSEBNE POTI (LEKCIJE), ZARADI KATERE STE PRIŠLI NA TA SVET JE POTREBNO TRDO DELO, KI SE PRIČNE ŽE PRI SAMEM PRAVILNEM DIHANJU. S PARAPSIHOLOŠKIMI ZNANJI IN STARODAVNIMI ZAPISI, KI VSEBUJEJO TE PRIKRITE PODATKE, PA JE POT DO SAMOREALIZACIJE BISTVENO HITREJŠA. SREČNA SEM, DA IMAM TO “ČAST” IN DOSTOP DO LE-TEH, TER VAM JIH INDIVIDUALNO PREDAJAM. VEDNO VEČ NAS JE PREBUJENIH, NAJ NAS BO ŠE VEČ.
PREDVSEM PA SREČNO!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.