ARIN OBRAVNAVA

Prvinski stik z zemljo, zdrava prehrana, ter holističen pristop k zdravemu načinu življenja (zdrava prehrana, skrb za dušo, skrb za energetsko telo, um, skrb za naravo…) prinese ljudem poglavitno komponento življenja, ki jo večina zaradi hitrega tempa življenja ne zazna.

KAKO POTEKA Arin obravnava?

“Arin obravnava” je prilagojena vsakemu posamezniku individualno. Ker smo si ljudje različni, tako na psihofizičnem nivoju, kot tudi duševnem in energetskem, pripravim za vsakega kratek uvod, pri čemer se seznanim s težavo zaradi katere je oseba prišla. Glede na ugotovljeno Vam svetujem postopek, ki v Vašem primeru podaja željene rezultate. Obravnava običajno traja 60 min. Arin pristopi pa so kombinacija parapsiholoških in naturopatskih pristopov, s katerimi se odpravi izvorni vzrok, zaradi katerega je prišlo do disfunkcij. To so podporni postopki pri katerih oseba aktivno sodeluje.

PRISTOPI pri Arin obravnavi:

KOMU JE Arin obravnava NAMENJENA?

Arin obravnava je namenjena vsem, ki si želite izboljšati svojo kvaliteto življenja.

In še in še bi lahko naštevala… Menim, da za vsako disfunkcijo obstaja rešitev, če se je oseba z njo pripravljena soočiti.
Arin obravnave niso nadomestilo za terapije, ki jih predpiše zdravnik, temveč so podporni postopki za dosego željenih ciljev.

arin obravnava 1
arin obravnava 2
arin obravnava 3
parapsihologija & naturopatija